VIscurry met kokosmelk en uienchutney

Home » Potverdorie

Viscurry met kokosmelk

Potverdorie

Ter ere van onze nieuwe website plaatsen we een heerlijk recept met
daaraan een LEUKE ACTIE gekoppeld!
Bij aankoop van de vis uit onderstaand recept betaald u voor de
uienchutney €2,95 i.p.v. €3,95

Recept viscurry: Benodigheden voor 2 personen

  • 150 gram zalm
  • 150 gram kabeljauw
  • halve paprika
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 courgette
  • klein blikje/pakje kokosmelk
  • 1/2 pakje thaise gele curry (fairtrade) of kerriekruiden, curcuma, rode peper en knoflook
  • potje uienchutney
  • gekookte rijst

Bereidingswijze
Snijd de paprika, ui en courgette ringen/reepjes. Verhit een pan en verwarm hierin het halve pakje gele curry. Bak de gesneden groente met de uitgeperste knoflook aan voor 5 minuten. Snijd ondertussen de vis in blokjes en doe dit na 5 minuten bij de groente in de pan en wok dit eventjes mee. Giet de kokosmelk in de pan en laat dit een kwartier op laag vuur sudderen. Serveer met de uienchutney en de gekookte rijst!

Eet smakelijk!

Deel met je netwerk